Toimintaterapia

Käyntiosoite: Ihanakallionkatu 4, 38700 KANKAANPÄÄ
puhelin 044 577 3285
Neuvonta, ajanvaraus avoinna  MA-TO klo 9:00-15:00, PE klo 9:00-14:15

Numerossa on takaisinsoittojärjestelmä. On erittäin tärkeää, että soittaja kuuntelee viestin loppuun ja toimii ohjeen mukaisesti.

Yhteyttä voi ottaa myös tekstiviestillä 0457 396 5662. Tekstiviestin voi jättää 24/7. Tekstiviesti käsitellään puhelinpalvelun ollessa avoinna.

Lasten toimintaterapia sisältää lasten taitojen ja valmiuksien arviointia erilaisten testien ja toiminnan havainnoimisen avulla. Arvioinnissa hyödynnetään myös kodin ja lapsen kanssa toimivien yhteistyötahojen kuten koulun ja päiväkodin havaintoja lapsen toimintakyvystä. Arvioinnin pohjalta lapselle voidaan tarvittaessa sopia jatkoseuranta tai suositella toimintaterapiajakso, jonka tavoitteet laaditaan yhdessä lapsen ja vanhempien kanssa. Toimintaterapeutti antaa ohjausta myös vanhemmille ja lähiverkostolle.

Alle 18-vuotialle toimintaterapiakäynnit ovat maksuttomia.

Aikuisten toimintaterapiassa arvioidaan asiakkaan toimintakykyä päivittäisissä arjen toiminnoissa sairastumisen, vammautumisen tai ikääntymisen myötä. Arvioinnin perusteella asiakkaalle laaditaan tarvittaessa yksilölliset tavoitteet toimintaterapiakuntoutukselle, arvioidaan asiakkaan pienapuvälinetarvetta sekä tarvetta yksilöllisesti valmistettavalle käden lepolastalle.

Lähetteellä toteutettavista toimintaterapiakäynneistä veloitetaan 18 vuotta täyttäneeltä asiakkaalta 11,60 €/ käyntikerta, ellei asiakkaalla ole käytössä vapaakorttia.