Päivystys

PÄIVYSTYS ON AVOIN KANKAANPÄÄSSÄ

Tapalankatu 20

Arkipäivisin klo 8 – 20

Päivystys muina aikoina:
Satasairaalan yhteispäivystyksessä, Sairaalantie 3, Pori,  puhelin 116 117

PoSan takaisinsoittojärjestelmä puh. 02 577 3265 vastaa
arkisin klo 8 – 20
Muuna aikana puhelut kääntyvät Satasairaalaan.

Kiireellistä hoitoa vaativat potilaat hoidetaan ilman ajanvarausta.
Päivystysvastaanotto on tarkoitettu äkillisesti sairastuneita (rintakipu, hengenahdistus, vatsakipu, halvaus- ja muu keskushermosto-oire, allerginen reaktio, verenvuoto yms.) ja tapaturmapotilaita varten.

Vähemmän kiireelliset tutkimukset ja hoidot ajanvarauksella
Suurin osa päivystysvastaanotolla asioivista ei tarvitse välitöntä tutkimusta tai hoitoa. Tällaisia ongelmia ovat esim. flunssat, kurkkukivut, ripuli, virtsavaivat, sairaslomatodistukset, tuki- ja liikuntaelinvaivat, iho-oireet.

Yllä mainituissa numeroissa on takaisinsoittojärjestelmä. On erittäin tärkeää, että soittaja kuuntelee viestin loppuun ja toimii ohjeen mukaisesti.

Sairaanhoitaja arvioi hoidon kiireellisyyden ja antaa tarvittaessa vastaanottoajan joko sairaanhoitajalle tai lääkärille. Ajanvarauskäytännöllä pyritään minimoimaan sitä, ettei asiakas joutuisi kohtuuttomasti odottamaan vastaanotolle pääsyä.

Honkajoen, Jämijärven, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten asukkaiden toivotaan soittavan arkisin ma – pe klo 8.00 – 15.00 ensin omaan peruspalvelukeskukseen ja tiedustelevan sieltä päivystysaikaa.

Yhteystiedot

 

Yöpäivystys

Satasairaalan yhteispäivystyksessä. Sairaalantie 3, Pori. Puhelin 116 117.
Lääkärin vastaanotolle on hyvä ottaa mukaan Kela-kortti, lääkereseptit/luettelo käytössä olevista lääkkeistä  ja mahdollinen vapaakortti!

Lääkereseptien uusiminen

Potilasohjeeseen pääset tästä