Päivystys

Päivystysvastaanotto on tarkoitettu äkillisesti sairastuneita (rintakipu, hengenahdistus, vatsakipu, halvaus- ja muu keskushermosto-oire, allerginen reaktio, verenvuoto yms.) ja tapaturmapotilaita varten. Kiireellistä hoitoa vaativat potilaat hoidetaan ilman ajanvarausta.

Suurin osa päivystysvastaanotolla asioivista ei tarvitse välitöntä tutkimusta tai hoitoa. Tällaisia ongelmia ovat esim. flunssat, kurkkukivut, ripuli, virtsavaivat, sairaslomatodistukset, tuki- ja liikuntaelinvaivat, iho-oireet. Tällöin vastaanottoaika varataan numerosta 02 577 3265 klo 8.00 – 20.00. Sairaanhoitaja arvioi hoidon kiireellisyyden ja antaa tarvittaessa vastaanottoajan joko sairaanhoitajalle tai lääkärille. Ajanvarauskäytännöllä pyritään minimoimaan sitä, ettei asiakas joutuisi kohtuuttomasti odottamaan vastaanotolle pääsyä.

Päivystysvastanotto on Peruspalvelukeskus Tapalassa joka päivä klo 8.00 – 21.00, ajanvaraus 02 577 3265 (tai PoSan vaihde 02 577 30).

Honkajoen, Jämijärven, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten asukkaiden toivotaan soittavan arkisin ma – pe klo 8.00 – 14.00 ensin omaan peruspalvelukeskukseen ja tiedustelevan sieltä päivystysaikaa.

Yhteystiedot

Yöpäivystys

Satakunnan keskussairaalan yhteispäivystyksessä. Sairaalantie 3, Pori. Puhelin 02 627 6868.
Lääkärin vastaanotolle on hyvä ottaa mukaan Kela-kortti, lääkereseptit/luettelo käytössä olevista lääkkeistä  ja mahdollinen vapaakortti!

Lääkereseptien uusiminen

Potilasohjeeseen pääset tästä