Päivystys

Kiireellistä hoitoa vaativat potilaat hoidetaan ilman ajanvarausta.
Päivystysvastaanotto on tarkoitettu äkillisesti sairastuneita (rintakipu, hengenahdistus, vatsakipu, halvaus- ja muu keskushermosto-oire, allerginen reaktio, verenvuoto yms.) ja tapaturmapotilaita varten.

Vähemmän kiireelliset tutkimukset ja hoidot ajanvarauksella
Suurin osa päivystysvastaanotolla asioivista ei tarvitse välitöntä tutkimusta tai hoitoa. Tällaisia ongelmia ovat esim. flunssat, kurkkukivut, ripuli, virtsavaivat, sairaslomatodistukset, tuki- ja liikuntaelinvaivat, iho-oireet.

Vastaanottoajan varaus:
Kankaanpäässä Peruspalvelukeskus Tapala 02 577 3265 klo 8.00 – 20.00. Vastaanottoaika Kankaanpäässä muuttuu 1.1.2019 alkaen. Lisätietoja tästä.
Honkajoki, Jämijärvi, Karvia, Pomarkku ja Siikainen 040 652 4340 ma-pe klo 8-14.

Yllä mainituissa numeroissa on takaisinsoittojärjestelmä. On erittäin tärkeää, että soittaja kuunteleen viestin loppuun ja toimii ohjeen mukaisesti

Sairaanhoitaja arvioi hoidon kiireellisyyden ja antaa tarvittaessa vastaanottoajan joko sairaanhoitajalle tai lääkärille. Ajanvarauskäytännöllä pyritään minimoimaan sitä, ettei asiakas joutuisi kohtuuttomasti odottamaan vastaanotolle pääsyä.

Honkajoen, Jämijärven, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten asukkaiden toivotaan soittavan arkisin ma – pe klo 8.00 – 14.00 ensin omaan peruspalvelukeskukseen ja tiedustelevan sieltä päivystysaikaa.

Yhteystiedot

 

Yöpäivystys

Satakunnan keskussairaalan yhteispäivystyksessä. Sairaalantie 3, Pori. Puhelin 02 627 6868.
Lääkärin vastaanotolle on hyvä ottaa mukaan Kela-kortti, lääkereseptit/luettelo käytössä olevista lääkkeistä  ja mahdollinen vapaakortti!

Lääkereseptien uusiminen

Potilasohjeeseen pääset tästä