Vuoden työpaikka 2021 – Kankaanpään terveyskeskus

Medisiinariliiton syysliittokokouksessa valittiin Vuoden työpaikka 2021 sekä Kandiystävälliset terveyskeskukset 2021.

Vuoden työpaikaksi valittiin Kankaanpään terveyskeskus ja Kandiystävällisen TK:n tunnustus myönnettiin yhteensä 32 eri toimipisteelle. 

Vuoden työpaikka 2021

Vuoden työpaikaksi 2021 valittiin Kankaanpään terveyskeskus. Kankaanpää sai opiskelijoilta erityistä kiitosta hyvin järjestetystä seniorituesta. Tutorlääkäri oli helposti saavutettavissa puhelimella, jonka lisäksi tarpeen tullen pääsi käymään vastaanotolla, mikäli tarvitsi tukea esimerkiksi tietyn toimenpiteen tai status-löydöksen suhteen. Joka viikko järjestettiin tutortunti, jossa käsiteltiin kandien toivomaa aihetta.

”Olemme yrittäneet jokaisen yksilölliset ominaisuudet ja taidot sekä toiveet huomioiden räätälöidä meillä työskentely mahdollisimman mukavaksi ja kannustavaksi. Alussa aikaa otetaan sen verran että hommat lähtevät hyvin käyntiin ja muutetaan sitten aikatauluja, kun varmuutta alkaa tulla. Yritämme olla läsnä vastamassa kysymyksiin ja auttamassa silloin kun apua tarvitaan. Vastuuta saa lisää, kun sitä haluaa ja pystyy ottamaan. Meillä on ollut loistavia kandeja ja YEK-lääkäreitä töissä, on ollut ilo auttaa heitä uralla alkuun. Nuoret työntekijät ovat meille tärkeitä kollegoita! –Apulaisylilääkäri Elisa Saarivirta”

Lämpimät onnittelut Medisiinariliiton puolesta Kankaanpään terveyskeskukselle.