Tule mukaan Verkkopuntariin!

Verkkopuntari on maksuton ohjelma, jonka avulla etenet rennosti kohti pysyviä elintapamuutoksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ryhmä on tarkoitettu Satakunnan Pohjoisen hyvinvointialueen työikäisille, joilla on ylipainoa ja haluavat panostaa pysyvää painonhallintaa tukevien elintapojen omaksumiseen sekä ovat riittävän teknologiamyönteisiä (aikaa verkkotyöskentelyyn ja laite, millä osallistua sekä verkkoyhteys). Kohtuullisen vakaa elämäntilanne on eduksi.

Vuoden ohjelma sisältää 12 viikon ohjatun vaiheen ja sen jälkeen alkavan ylläpitovaiheen. Ohjatun vaiheen (12 viikkoa) aikana on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta verkon välityksellä kerran viikossa.

Valmennuksessa saat Verkkopuntarin materiaalin käyttöösi vuoden ajaksi. Ryhmävalmennus sisältää myös mahdollisuuden vertaistukeen. Valmennukseen sisältyy myös tapaamisia.

Valmennus alkaa ma 13.2.2023 klo 15.-16.30 yhteisellä tapaamisella Sote-keskus Kankaanpäässä, os. Tapalankatu 20, kokoustila Heräämössä (sisäänkäynti Hammashoitolan ovesta).

Ilmoittautuminen 31.1.2023 mennessä sähköpostilla

[email protected] tai [email protected]

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!