Kankaanpäässä ravintola Siilissä korona-altistumisia

Kankaanpäässä ravintola Siilissä korona –altistumisia lauantain 10.7. vastaisena yönä

Koronavirukseen sairastunut henkilö on ollut tartuttavuusaikana kankaanpääläisessä ravintola Siilissä perjantai – lauantai 9 -10.7. välisenä yönä klo 01-03, tiedottaa PoSa. Kyseisenä aikana paikalla olleiden kannattaa hakeutua vähäistenkin oireiden ilmetessä koronatestiin. Todennäköisesti tartunta on peräisin Pirkanmaalta.

Sairastunut on asioinut perjantaina 9.7. Citymarketissa klo 17-18 ja lauantaina 10.7. S-Marketissa klo 17-18 ilman maskia.

Koronavirusinfektion tavanomaisin itämisaika on noin neljä–viisi vuorokautta, mutta se vaihtelee yhden–14:n vuorokauden välillä. Jos altistuneella on lieviäkin koronavirusinfektioon viittaavia oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, kuumetta, haju- tai makuaistin häiriötä tai joissakin tapauksissa ripulia, on tärkeää hakeutua testiin viiveettä.

Koronatestiin hakeutuminen:

Vaihtoehto 1
Täytä Omaolo-palvelussa Korona-oirearvio, niin saat oireidesi perusteella toimintaohjeet ja tarvittaessa voit lähettää oirearvion ammattilaiselle.

 

 

 

 

Vaihtoehto 2

Näytteenotto Kankaanpäässä; Soita aina ennen näytteelle saapumista koronatestiin  p. 02 577 3265, josta saat näytteenottoajan ja saapumisohjeen.

Koronatestin puhelinneuvonta on avoinna ma-pe klo 8-16 ja su klo 9-13.

Näytteenotto muissa PoSan jäsenkunnissa; Soita siis aina ennen kokeeseen tuloa p. 040 652 4340 (numero koskee Honkajoen, Jämijärven, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten näytteenottoa)

Näytteenotto muissa jäsenkunnissa ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan

PoSa 13.7.2021